Lyhyestä virsi kaunis. Pisaran Suliaisista Löysin ulko-ja sisätilapersoonilleni hyvän ja nopsan testin. Maailman lyhimmän persoonallisuustestin. Kävin persoonakihartimessa, siis testissä.Virtuaalinen käännöstoimiston väki(Google) käänsi tekstin:

Olet Älykäs

Olet arvokas, hengellinen, ja viisas. Aina tyytymätön, voit aina yrittää paremmin itse. Olet myös hakijan osaamisen ja usein haudattu kirjoja. Te yleensä filosofisen etsimässä iso kuva elämässä. Haaveiletko sisäinen rauha itsellesi, ystävillesi, ja maailmassa. Hyvä ystävä, voit aina antaa itsestäsi ensimmäinen.

Olet laskevat

Olet tyylikäs, peruutetaan, ja loistavia. Mielesi on ase, joka kykenee ratkaisemaan kaikki palapeliä.Olet myös erittäin klo poking reikää väitteet ja yhteisiä uskomuksia. Teille, mukavuus ja rauhallinen ovat erittäin tärkeitä. Sinulla on tapana menestyä oman ja livahtaa eniten hellyyttä. Haluat suojata tunteita ja pysyäkseen vahvoina.

Sinun on Irresistible

Olet seksikäs, voimakas ja rohkea. Olet täynnä intohimoa ja energiaa … Joskus this intohimo on myös pimeä puolensa. Sinusta tuntuu kaikkein elossa, kun olet villitsevistä joku. Et koskaan ei saada jonkun huomion. Olet nopea ennakkoluuloton, mutta olet myös nopeasti menettää malttinsa!

***

Tyylikäs on siis peruutettu ja livahdan eniten hellyyttä,usein haudattu kirjoja. Näillä siis mennään!