Susupetalin luota nappasin merkillisen meemin, jonka oli laittanut liikkeelle Sirokko.

On kuvia jotka jäävät unohdettujen kuvien varastoon ja huomasin, että minulla on hurjan paljon kuvia erilaisista seinistä (ikkunalla, ovella tai ilman). Valitsin niistä neljä, muitakin aika outoja talojen nurkkakuvia tai seinäpinnoista otettuja kuvia jäi vielä kuvakätkööni.

Seinissä viehättää kerrokset ja pinta, jonka alta paljastuu jotakin. Tässä kuvassa on myös ikkuna jossa on kauniit puiset kehykset. Kuva on otettu Uudessakaupungissa, Bonk-museon kulmilta jolukuun loppupuolella, silloin satoi vettä…

Hajonnut seinä. Ei harmainta aavistustakaan mistä kuva on otettu, mutta tässäkin luultavasti eri kerrosten näkyminen, hajoaminen ja murtuminen on ollut se minkä vuoksi nappasin kuvan.


Ja tässä olen ottanut kuvaan muutakin. Silti tuo seinäpinta on tässäkin ollut etupäässä se, mikä on antanut impulssin kuvan ottamiseen. Joku kirkko, sen sivuovi, todennäköisesti Raumalta … en muista.


Olin  Porvoossa ystäväni kanssa retkellä, yhdellä pienellä aukiolla oli sähkökaappeihin tehty graffiteja. Se tärkein, seinä, ei ole tässä ainoastaan tausta vaan tässäkin on viehättänyt tuo rosoisuus ja erilaiset pinnat.

Tätä merkillistä kuvameemiä saa jatkaa Sirokon antamalla ohjeella: ”Tästä sainkin idean, HEUREKA!  Nyt kaivetaan esiin kaikki ne omituisimmat kuvauskohteet, joita ei muiden kuin bloggaajan tulisi mieleenkään kuvata. Eikä mitään vahingonlaukauksia vaan tarkkaan harkittuja kohteita. Semmoisia, joita myöhemmin katsellessa itsekin ihmettelee mitä päässä on liikkunut. Eikä niitä kuvia tietenkään ole tullut käytettyä ennen kuin NYT!”